Téma: Návrhy dalších srazů
Kdy? Kde? U koho?
Navrhujte termíny a místa
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Kdy? Kde? U koho?
Navrhujte termíny a místa
ZRAZ BRATISLAVA
(v rozmedzi 22.-25.1., presny zaciatok este doriesime)
- mame u nas v tom termine na vyske prehliadku semestralnych prac, mozem vas posprevadzat, namotavacka na www.vsvu.sk, je tam vselico mozne zaujimave
- cache zacinaju uz par metrov od baraku
- bryndzove halusky a spisska borovicka
- kus historie v meste a nadherny zasivak v podobe kaviarne - antikvariatu
- mozno by sme nasli aj nejaky kus prirody, alebo sa pozreli, ako vyzera Dunaj o par kilometrov vyssie
- co zivot prinesie
Byvam s rodicmi, ktori su ale voci mojim spolocenskym vycinom velmi tolerantni, skoro ich ani nevidno.
V baraku mozeme hrat na hudobne nastroje, trsat (mam dobry subwoofer), vsetko mozne, susedia su v pohode.
Co sa spanku tyka, vedeli by sme sa tam vmestit aj 10+.
ZRAZ BRATISLAVA
(v rozmedzi 22.-25.1., presny zaciatok este doriesime)- mame u nas v tom termine na vyske prehliadku semestralnych prac, mozem vas posprevadzat, namotavacka na www.vsvu.sk, je tam vselico mozne zaujimave
- cache zacinaju uz par metrov od baraku
- bryndzove halusky a spisska borovicka
- kus historie v meste a nadherny zasivak v podobe kaviarne - antikvariatu
- mozno by sme nasli aj nejaky kus prirody, alebo sa pozreli, ako vyzera Dunaj o par kilometrov vyssie
- co zivot prinesieByvam s rodicmi, ktori su ale voci mojim spolocenskym vycinom velmi tolerantni, skoro ich ani nevidno.
V baraku mozeme hrat na hudobne nastroje, trsat (mam dobry subwoofer), vsetko mozne, susedia su v pohode.
Co sa spanku tyka, vedeli by sme sa tam vmestit aj 10+.
To zní hodně lákavě, hlasuji pro!
Jinak "namotavacka" je krásné slovo
Ja som úúúúplne namotaný. Idem!!!
A co dál?
Iva nás zve do Jičína, ale nemáme termín...
Nějaké jiné návrhy?
Mozno sa treba spytat Vladky na tie Jeseniky...
A co dál?
Iva nás zve do Jičína, ale nemáme termín...
Nějaké jiné návrhy?
Jasne ja sa hlasim. Tento vikend nemozem ale buduci by to zatial slo. Je mi jedno ci to bude Jicin, alebo Jeseniky. Ale radsej by som do Jicina
Jičín bude fajn, až roztaje sníh, ať můžeme mrknout do skal. Co takhle 2.-4.4. = příprava na Madeiru?
Jičín bude fajn, až roztaje sníh, ať můžeme mrknout do skal. Co takhle 2.-4.4. = příprava na Madeiru?
To budu v Rumunsku
Len, co sa ubytujem a zistim, co a ako by sa dalo, mozeme spravit aj nejaky nemecky zraz
Co je ale uz teraz istejsie, je september - zari = Orava.
Barak vyzera asi takto> http://www.malatina.sk/images/phocagall ce_004.JPG
Je to tradicna drevenica s vlastnou historiou a minimalnymi upravami; kadibudkou, pecou na drevo, momentalne nefunkcnou studnou v pivnici...
...nejaki styria az piati sa vyspime na posteli, staci si zobrat spacak (zavisi od toho, ako blizko seba vsetci chceme byt), dalsi na spacakoch a karimatkach az do nevidim.
V okoli je zrucanina hradu Liptovsky Starhrad, 11 km od nadrze Liptovska Mara, v dedine je druzstvo s vyrobou mlieka a syrov - cerstve kazde ranko pekne vylety do okolia (Prosiecka dolina, Kvacianska dolina, Sielnicka jaskyna). Vhodne aj na bicyklove presuny. V okoli je aj par zaujimavych kesiek
pozrite na mapke. Kupele Lucky, alebo bezplatna verzia diera v zemi menom Kalameny s termalnou vodou poskytuju nejaky hygienicky zaklad
V pripade auta aj moznost vacsich vypadov v ramci celkom maleho a mileho regionu Liptova a Oravy.
Navrhujem, ze by to mohlo byt nieco medzi 5-8 dnami, zaciatkom septembra - zari.
Ako ste na tom vy (sprievodcovia najma) v tomto mesiaci? Ja este neviem, kedy presne, ale skolu este nemam a az koncom mesiaca najskor poficim do zahranicia.
A co zajet zase na nějaký Slávkův koncert? Vánoční koncert byl super, brzy bude vítání jara:
27.03.10 19:30
Nížkovice
Vítání jara, 11. ročník, sokolovna
Janoušek & Vondrák, + Bokomara, Petra Šany Šanclová, Epy de mye, Where is the summer a další
Vyskovice - Nizkovice... ...cista poezia
Koncertna zostava zas velmi podobna, chcelo by to trosku obmenit, ci stavime na klasiku ?
No, hlavně je to dobrá záminka se zase po dlouhé době vidět, ne?
Sraz u Ivy 28. - 30. 5. 2010
Budu tam bohužel přijedu až v pátek večer, ale rád vás uvidím...
Na známosť sa všetkým dáva, že moja maličkosť + Andrejka sa zúčastnia víkendu v Jičíne. Ak by mal niekto záujem mám 3 miesta v aute voľne ... Teším sa yak sviňa ... )))
Taky se těším
Pokud Heňo pojede v podvečerním pátečním čase, pojedu (s Janičkou) s ním, jinak dojedeme vlastím autem.
Mimochodem, píšu z Rovenska - hvězdné čepice už tu nemají a pozor... je tu s námi Kristýna
- nepojede náhodou i na sraz k Ivě?
Zdraví vás Culis a vzkazuje, že k Ivě s radostí také přijede (Srbsko mu padlo).
Tak s Ivou som mailoval a predlzime si to s Andrejkou az do pondelka ... Takze kto by chcel moze s nami pobudunut dlhsie ...
Zdravim, opat sa vyskytujem v krajinach byvaleho vychodneho bloku, a to az do takeho 25. septembra, ked zase cestujem do Nemecka na dalsi semester...
Asi ste vsetci teraz na letnych dovolenkach v exotickych krajinach, ale ako u vas vyzera september? 3. - 13.9. pracujem v Brne, to sa vam asi najviac priblizim, ako u vas vyzera nieco cez vikend 18.-19.9? Napadol mi jeden vecer spojeny s premietanim fotiek z exotickych dovoleniek a trosku si aj oslavit, ze uz som zas o kusok starsia a zaliat to vsetko dobrymi tekutinami
Jsem pro ;-)
Zkusíme dopilovat termín, snad v té době budu v Brně.
Vyzera to na 15.9. podvecer.
Tak 15.9. budu v Brně, to můžeme něco podniknout ;-) v kolik a kde? Vypadá to, že forum nikdo jiný už nečte, tak možná rozešli mail (nezapomeň na Kristýnu).
Příspěvky [ 21 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
[ Vygenerováno za 0.058 s, vykonaných příkazů: 8. ]