1

Téma: Koncert

Zde můžete hlásit, kdo chcete přijet na Slávkův koncert a případně můžeme řešit dotazy wink
Kdo je zdaleka, může přespat u mě, nebo u Culise, ale jak to znám, spat se stejně nepůjde...
Zkusím zjistit, kolik stojí lístky a pravděpodobně se budou muset koupit předem, tak dejte vědět, komu je mám koupit.

2

Re: Koncert

Tak já se hlásím na koncert. Místo kde nebudu spát, bude u Culise smile

3

culis napsal:

Tak já se hlásím na koncert. Místo kde nebudu spát, bude u Culise smile

To mě u tebe vůbec nepřekvapuje wink

4

Nooo asi by som aj išiel, ešte uvidím. Budem sledovať diskusiu a včas dám vedieť, aby nebol problém s lístkami.

5

brno bude zavalene smile

Potvrdzujem svoju ucast, v stredu 16. musim na obed uz odist, ale viem prist v pondelok, MOZNO uz v nedelu.... ...prespim, kde si (ne)zlozim spacak a karimatku.

6

MOZNA AFTERPARTY C.3 V BRATISLAVE(?)

16.12. o 16:00 je u nas v skole kapustnica.
Ide o akciu katedry fotografie,na programe vernisaz fotiek, krst prvakov, konzumacia ohromnych mnozstiev kapustnice, vinka a kolacikov, s diskotekou a uletmi. Myslim, ze by bolo mozne prepasovat na kapustnicu par nekatedrovych zahranicnych hosti, ak by bol zaujem. Cize v praxi by to znamenalo v priebehu stredy volny presun do Bratislavy smile

Skola je 15 min pesi od mojho byvania. Tepla voda nam teraz nejak extra nejde, sprcha sa teda teraz ocakavat moc neda (na pripadny januarovy scuk uz ano). Prespatie noci 16./17. zaistene.

7

No reagujem na afterparty c. 3. Do toho by som isiel. Paci sa mi kombinacia kultury, vinka a kapustnice smile Len by to malo visiet v kategorii "Dalsi srazy", aby sa to tu nestratilo v mori iných prispevkov smile

8

Připomínám, že koncert Slávka s Lubošem bude přesunut na jiné místo, tedy nebude to v Metru na Poštovské, ale v klubu Bigbít na Slovákové 10 (hned vedle Moulin Rouge). Jde se dolů do sklepení.
Pozvěte všechny známé.
Těším se na všechny přítomné.

9

Shrnutí
Zatím to vypadá tak, že na koncert přijde Megi, Culis (Hradecký či Brněnský), Matooovka, Heňo. Nikdo jiný se mi zatím nehlásil sad Čekal jsem větší účast...
Psala Iva, že nedojde. Škoda sad

10

mam spravu ze pride aj Helenka z Bedrich

11

henofor napsal:

mam spravu ze pride aj Helenka z Bedrich

Ok, tak to máme Megi, Culis (Hradecký či Brněnský), Matooovka, Heňo, Helenka, Bedřich

12

a mozno matoOvka + 1

13

to + 1 potvrdim v nedelu

14

To +1 myslis ako mna?

15

Ozaj a o koľkej sa ten koncert vlastne začína? Alebo si dáme ešte pred tým nejaký scuk u Culisa?

16

Koncert je ve 20h. Dejte vědět, v kolik kdo asi dorazíte, budu mít ještě nějaké přejezdy a lítání, tak abych byl doma smile
Jinak 4ks se vyspí na měkém, peřiny jsou. Zbytek musí karitaťky a spacáky.

17

nie, to +1 je kamarat, ktory nakoniec nejde.
Heno je proste Heno, nie +1 smile a vies sa zahlasit sam smile a okrem toho, idem s Tebou v aute smile

18

Hlasim sa na gauc smile) Spacak si mozem zobrat

19

henofor napsal:

Ozaj a o koľkej sa ten koncert vlastne začína? Alebo si dáme ešte pred tým nejaký scuk u Culisa?

Je to vidět v kalendáři nahoře wink

20

po tom čo som v piatok stretol Culisa zle vidím smile

21

henofor napsal:

po tom čo som v piatok stretol Culisa zle vidím smile

no, no! To nebylo mnou! Spořádaně jsem odcházel před tebou a hlavně před zavírací dobou! smile

22

Že by mi nesadol ten nakladaný hermelín :S

23

rezervujem si nieco makke na spanie, nechce sa mi brat spacak a karimatku, tak ci tak toho asi moc nenaspime smile

24

Jo, a afterparty c.3 plati smile vid info vyssie.

Zatial prihlaseni: Heno, Culis.

Ja musim byt v case 13:00-15:30 na predmete, o 16:00 je vernisaz recesnej vystavy v Galerii Na chodbe, o 18:00 zacina kapustnica, prespat sa da u mna (15 min pesi od skoly, soferi si to teda mozu uzivat), ranajky v cene (len ma treba zobudit smile ).

25

matovka napsal:

rezervujem si nieco makke na spanie, nechce sa mi brat spacak a karimatku, tak ci tak toho asi moc nenaspime smile

Tak to vypada podla toho co sa tu popisalo ze sa mi niekto tlaci na gauc smile))