Téma: Kdo pojede?
Hodně lidí na srazu u Heňa dost vážně o Silvestru v Banátu uvažovalo... zde se můžete ptát na podrobnosti
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Hodně lidí na srazu u Heňa dost vážně o Silvestru v Banátu uvažovalo... zde se můžete ptát na podrobnosti
Vypadá to na Banátský scuk přímo na místě. Já jedu!
jahmmm, uvidim, ako mi vyjdu peniazky, dokedy to treba zaplatit?
jahmmm, uvidim, ako mi vyjdu peniazky, dokedy to treba zaplatit?
Že tě znám, tak stačí v den odjezdu
Pro ty, kteří se nezúčastnili suprové akce Silvestr v Banátu (tj. všechny) musím přinést závěrečnou zprávu:
Až na počasí, které nám krapet propršelo (ale stihli jsme se i opalovat) vše bylo výborné, hospodu jsem opouštěli opět pravidelně mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní i přes usilovné bědování pana Štěpničky, který postupně usínal ve své poloze ala Napoleon na svém obvyklém místě. Gernickou silvestrovskou tancovačku jsme opustili kolem sedmé se slovy: slušný člověk chodí domu za světla. Následující ráno jsme sice malinko zaspali a pak dost panikařili pod náporem mnoha důležitých úkolů, ale to je již jiná kapitolka. Každopádně poznali jsme mnoho nových tváří a celkově si to dost užívali.
Culis na své průvodcovské premiéře splnil veškerá očekávání a jen doufám, že v tomto tempu (nejen picím, pařícím a ponocujícím) bude pokračovat i nadále.
Můžete se mrknout i na fotky - jsou již na obvyklém webu, který snad již nemusím opakovat
Pro ty, kteří se nezúčastnili suprové akce Silvestr v Banátu (tj. všechny) musím přinést závěrečnou zprávu:
Až na počasí, které nám krapet propršelo (ale stihli jsme se i opalovat) vše bylo výborné, hospodu jsem opouštěli opět pravidelně mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní i přes usilovné bědování pana Štěpničky, který postupně usínal ve své poloze ala Napoleon na svém obvyklém místě. Gernickou silvestrovskou tancovačku jsme opustili kolem sedmé se slovy: slušný člověk chodí domu za světla. Následující ráno jsme sice malinko zaspali a pak dost panikařili pod náporem mnoha důležitých úkolů, ale to je již jiná kapitolka. Každopádně poznali jsme mnoho nových tváří a celkově si to dost užívali.
Culis na své průvodcovské premiéře splnil veškerá očekávání a jen doufám, že v tomto tempu (nejen picím, pařícím a ponocujícím) bude pokračovat i nadále.
Můžete se mrknout i na fotky - jsou již na obvyklém webu, který snad již nemusím opakovat ;)
Dík za fotečky, už včera som si ich pozrel. S Matovkou sme zhodnotili (každý zo svojho uhlu), že na "Babiom lete" bolo viac pekných chlapov a ženských ako na "Silvestrovskom Banáte" :)))) Ale inak si pekne zachytil atmosféru "u Štepničku"
Také přidám hodnocení Silvestra - partia byla taky výborná (baboletní je samozřejmě nepřekonatelná ), takže ponocování jsme s Megim nemuseli táhnout sami. A 6h ranní u Štěpničky a ještě po Silvestru, to je dodela slušný výkon. Banát se ukázal zase v trochu jiném světle - vývěr od Kulhavky, vodopád u Vranovce. Prostě hodnotím za 1.
Dík za fotečky, už včera som si ich pozrel. S Matovkou sme zhodnotili (každý zo svojho uhlu), že na "Babiom lete" bolo viac pekných chlapov a ženských ako na "Silvestrovskom Banáte"
))) Ale inak si pekne zachytil atmosféru "u Štepničku"
Tak to jste nám to tam měli jet vylepšit a přispět do počtu hezkých ženských... a možná i chlapů(??).
Příspěvky [ 8 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
[ Vygenerováno za 0.029 s, vykonaných příkazů: 10. ]