1

Téma: Kdo pojede?

Hodně lidí na srazu u Heňa dost vážně o Silvestru v Banátu uvažovalo... zde se můžete ptát na podrobnosti wink

2

Re: Kdo pojede?

Vypadá to na Banátský scuk přímo na místě. Já jedu!

3

jahmmm, uvidim, ako mi vyjdu peniazky, dokedy to treba zaplatit?

4

matovka napsal:

jahmmm, uvidim, ako mi vyjdu peniazky, dokedy to treba zaplatit?

Že tě znám, tak stačí v den odjezdu wink

5

Pro ty, kteří se nezúčastnili suprové akce Silvestr v Banátu (tj. všechny) musím přinést závěrečnou zprávu:
Až na počasí, které nám krapet propršelo (ale stihli jsme se i opalovat) vše bylo výborné, hospodu jsem opouštěli opět pravidelně mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní i přes usilovné bědování pana Štěpničky, který postupně usínal ve své poloze ala Napoleon na svém obvyklém místě. Gernickou silvestrovskou tancovačku jsme opustili kolem sedmé se slovy: slušný člověk chodí domu za světla. Následující ráno jsme sice malinko zaspali a pak dost panikařili pod náporem mnoha důležitých úkolů, ale to je již jiná kapitolka. Každopádně poznali jsme mnoho nových tváří a celkově si to dost užívali.
Culis na své průvodcovské premiéře splnil veškerá očekávání a jen doufám, že v tomto tempu (nejen picím, pařícím a ponocujícím) bude pokračovat i nadále.
Můžete se mrknout i na fotky - jsou již na obvyklém webu, který snad již nemusím opakovat wink

6

Megi napsal:

Pro ty, kteří se nezúčastnili suprové akce Silvestr v Banátu (tj. všechny) musím přinést závěrečnou zprávu:
Až na počasí, které nám krapet propršelo (ale stihli jsme se i opalovat) vše bylo výborné, hospodu jsem opouštěli opět pravidelně mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní i přes usilovné bědování pana Štěpničky, který postupně usínal ve své poloze ala Napoleon na svém obvyklém místě. Gernickou silvestrovskou tancovačku jsme opustili kolem sedmé se slovy: slušný člověk chodí domu za světla. Následující ráno jsme sice malinko zaspali a pak dost panikařili pod náporem mnoha důležitých úkolů, ale to je již jiná kapitolka. Každopádně poznali jsme mnoho nových tváří a celkově si to dost užívali.
Culis na své průvodcovské premiéře splnil veškerá očekávání a jen doufám, že v tomto tempu (nejen picím, pařícím a ponocujícím) bude pokračovat i nadále.
Můžete se mrknout i na fotky - jsou již na obvyklém webu, který snad již nemusím opakovat ;)

Dík za fotečky, už včera som si ich pozrel. S Matovkou sme zhodnotili (každý zo svojho uhlu), že na "Babiom lete" bolo viac pekných chlapov a ženských ako na "Silvestrovskom Banáte" :)))) Ale inak si pekne zachytil atmosféru "u Štepničku"

7

Také přidám hodnocení Silvestra - partia byla taky výborná (baboletní je samozřejmě nepřekonatelná smile), takže ponocování jsme s Megim nemuseli táhnout sami. A 6h ranní u Štěpničky a ještě po Silvestru, to je dodela slušný výkon. Banát se ukázal zase v trochu jiném světle - vývěr od Kulhavky, vodopád u Vranovce. Prostě hodnotím za 1.

8

henofor napsal:

Dík za fotečky, už včera som si ich pozrel. S Matovkou sme zhodnotili (každý zo svojho uhlu), že na "Babiom lete" bolo viac pekných chlapov a ženských ako na "Silvestrovskom Banáte" smile))) Ale inak si pekne zachytil atmosféru "u Štepničku"

Tak to jste nám to tam měli jet vylepšit wink a přispět do počtu hezkých ženských... a možná i chlapů(??).